Seleccionar página

Professional, pero amb la il·lusió d’un nen

Des que tinc ús de memòria, em remeno entre components d’ordinador. Ja amb 9 anys desmuntava i muntava l’ordinador del meu pare, a qui dono gràcies per la seva infinita paciència, ja que en aquells moments no tenia idea del que feia. Passava hores en una botiga d’informàtica del barri, amb el meu ordinador, veient com el trastejaven i com es reparaven els d’altres que compartien sala. La curiositat creixia cada cop més.

Sempre he estat en contacte amb ordinadors i dispositius informàtics, cada sistema operatiu, cada programa, m’han cridat l’atenció i els he posat a prova, intentant trobar els seus límits.

No obstant, la vida es curiosa; no vaig fer cap formació professional en informàtica fins ja ben adult. Únicament aprenent de l’experimentació, els articles en revistes i blogs, i les experiències de companys de fatiga.

He estat treballant atenent a persones com a tècnic en emergències sanitàries durant 17 anys, on he après a tractar amb tot tipus de persones, de totes les edats possibles. Trobareu en mi un professional amable i afectuós, amb una empatia molt treballada.

Sempre he estat assessorant a familiars, amics i companys de feina sobre les seves màquines. Millorant-les sempre que ha estat possible.

Fa uns anys vaig decidir acabar de professionalitzar aquesta curiositat, i vaig decidir cursar un cicle superior d’administrador de sistemes informàtics en xarxa, on gràcies als docents de la Caparrella vaig poder consolidar el que ja sabia, i vaig especialitzar-me en bases de dades i administració de sistemes operatius, i per descomptat, servidors i altres elements de xarxes.

Filosofia i missió

Vull promoure l’ús dels recondicionats, perquè crec fermament que és una acció que te cura del medi ambient, una acció verda.

Donant una segona vida a maquines que per algunes tasques queden obsoletes, però que per altres tasques encara poden durar molts anys. Estem reduint i molt la brossa digital que generem, estem reduint els recursos que fan falta per a la fabricació d’una nova maquina, estem reduint la vostra despesa econòmica, en comprar un article molt mes econòmic que un de nou, y estem reduint la despesa del qui compra un de nou, ja que pot rebre uns diners pel que deixa de fer servir. Un sistema circular on tots podem guanyar

Vull posar en valor per sobre de tot el client, la vostra satisfacció serà el meu èxit, si quan la meva tasca amb vosaltres finalitza, us veig amb una rialla, la meva tasca haurà finalitzat de veritat. Vull que quan acabeu de fer negoci amb mi us quedin ganes de repetir.

Vull ser el vostre informàtic de confiança, ja sigui per a la família o per a la vostra empresa

Us saluda afectivament:

Pau Marín

Contacta amb el teu informatic

C.Diagonal, 9 | Les Borges Blanques 25400
610 465 719
informaticaendiagonal@gmail.com

Ir al contenido