Seleccionar página

Politica de privadesa

Privacy Policy
Última actualització el 23-Oct-2023
Data d'entrada en vigor: 23-Oct-2023

Aquesta Política de privacitat descriu les polítiques d'Informàtica en Diagonal, C.Diagonal 9 (Les Borges Blanques), Lleida 25400, Espanya, Correu Electrónic: informaticaendiagonal@gmail.com, Telèfon: 610465719 sobre la recopilació, l'ús i la divulgació de la vostra informació que recopilem quan feu servir el nostre lloc web (https://informaticaendiagonal.com). (el "Servei"). En accedir o fer servir el Servei, consenteu a la recopilació, l'ús i la divulgació de la vostra informació de conformitat amb aquesta Política de privacitat. Si no hi consenteu, us preguem que no accediu ni feu servir el Servei.

Podem modificar aquesta Política de privacitat en qualsevol moment sense previ avís i publicarem la Política de privacitat revisada al Servei. La Política revisada serà efectiva 180 dies des de la data de publicació de la Política revisada al Servei, i la vostra continuada utilització del Servei després d'aquest termini constituirà la vostra acceptació de la Política de privacitat revisada. Per tant, us recomanem que reviseu aquesta pàgina periòdicament.

 1. Informació que recopilem:
 2. Recopil·larem i processarem la següent informació personal sobre vosaltres:

  1. Nom complert
  2. Correu electrónic
  3. Telefon

 3. Com utilitzem la vostra informació:
 4. Utilitzarem la informació que recopilem sobre vosaltres per als següents propòsits:

  1. Suport
  2. Gestió de comandes de clients
  3. Protecció del lloc web

  Si desitgem utilitzar la vostra informació per a qualsevol altre propòsit, us sol·licitarem el vostre consentiment i utilitzarem la vostra informació només després de rebre el vostre consentiment i només per als propòsits pels quals atorgueu el consentiment, llevat que estiguem obligats a fer-ho per llei.

 5. Com compartim la vostra informació:
 6. No transferirem la vostra informació personal a cap tercer sense sol·licitar el vostre consentiment, llevat de les circumstàncies limitades que es descriuen a continuació:

  1. Anàlisi

  Exigim a aquests tercers que utilitzin la informació personal que els transfegim només per al propòsit per al qual es va transferir i que no la conservin més temps del necessari per complir aquest propòsit.

  També podem revelar la vostra informació personal en els següents casos: (1) per complir amb la llei, la regulació, l'ordre judicial o un altre procés legal; (2) per fer complir els acords amb nosaltres, incloent aquesta Política de privacitat; o (3) per respondre a les reclamacions que l'ús del Servei vulnera els drets d'un tercer. Si el Servei o la nostra empresa es fusiona o es ven a una altra empresa, la vostra informació serà un dels actius que es transferiran al nou propietari.

 7. Conservació de la vostra informació:
 8. Conservarem la vostra informació personal durant 2 anys o pel temps que sigui necessari per complir els fins per als quals es va recopilar, segons es detalla en aquesta Política de privacitat. Podem haver de conservar determinada informació durant períodes més llargs, com ara la conservació de registres/informes d'acord amb la llei aplicable o per altres motius legítims, com la protecció dels drets legals, la prevenció de frau, etc. La informació anònima residual i la informació agregada, que no us identifica (directament o indirectament), es poden emmagatzemar indefinidament.

 9. Els vostres drets:
 10. Segons la llei que s'apliqui, podeu tenir drets d'accés i rectificació o supressió de les vostres dades personals, rebre una còpia de les vostres dades personals, restringir o oposar-vos al processament actiu de les vostres dades, demanar-nos que compartim (portem) les vostres dades personals amb una altra entitat, retirar qualsevol consentiment que ens hàgiu donat per processar les vostres dades, el dret a presentar una queixa davant una autoritat competent i altres drets que puguin ser rellevants segons les lleis aplicables. Per exercir aquests drets, podeu escriure'ns a informaticaendiagonal@gmail.com. Respondrem a la vostra sol·licitud segons la llei aplicable.

  Cal tenir en compte que, si no ens permeteu recopilar o processar la informació personal necessària o retireu el consentiment per processar-la per als fins necessaris, podria ser que no pugueu accedir o utilitzar els serveis per als quals es va sol·licitar la vostra informació.

 11. Cookies Etc.
 12. Per obtenir més informació sobre com fem servir aquestes tecnologies de seguiment i les vostres opcions en relació amb aquestes tecnologies de seguiment, us preguem que consulteu la nostra Política de cookies.

 13. Seguretat:
 14. La seguretat de la vostra informació és important per a nosaltres i utilitzarem mesures de seguretat raonables per prevenir la pèrdua, l'ús indegut o l'alteració no autoritzada de la vostra informació sota el nostre control. No obstant això, ateses les riscs inherents, no podem garantir una seguretat absoluta i, en conseqüència, no podem assegurar o garantir la seguretat de qualsevol informació que ens transmitiu, i ho feu sota el vostre propi risc.

 15. Enllaços de tercers i ús de la vostra informació:
 16. El nostre Servei pot contenir enllaços a altres llocs web que no són operats per nosaltres. Aquesta Política de privacitat no aborda la política de privacitat i altres pràctiques de tercers, incloent qualsevol tercer que opera qualsevol lloc web o servei que sigui accessible a través d'un enllaç en el Servei. Us aconsellem encaridament que reviseu la política de privacitat de cada lloc que visiteu. No tenim cap control i no assumim cap responsabilitat pel contingut, les polítiques de privacitat o les pràctiques de cap lloc web o servei de tercers.

 17. Reclamacions/Oficial de protecció de dades:
 18. Si teniu qualsevol pregunta o preocupació sobre el processament de la vostra informació que tenim disponible, podeu enviar un correu electrònic al nostre Oficial de Reclamacions a Pau Marín Carvajal, C.Diagonal 9, correu electrònic: informaticaendiagonal@gmail.com. Abordarem les vostres preocupacions de conformitat amb la llei aplicable.

Ir al contenido