Seleccionar página

Informàtica en Diagonal

Disseny web

www.nataliaruizfotografia.com

Natàlia Ruiz Fotografia

La Natàlia es la fotògrafa de la nostra família, i ja fa un parell d’anys que em va demanar que l’ajudes amb el lloc web. Es una de les culpables de la meva alta com a autònom ja que es una de les que mes m’ha animat a fer-ho. Us convido a visitar el lloc web, i per descomptat el seu estudi

jardineriaterrall.cat

www.jardineriaterrall.cat

Floristeria i Jardineria Terrall

El centre de Floristeria i Jardineria Terrall de les Borges Blanques es fundà al 1998, i ja fa uns quants anys que em va demanar que els hi dissenyés el lloc web. Ara en gratitud a la seva confiança els hi he remodelat per complert, us convido a visitar-lo.

www.autocaravanaselcamp.com

Autocaravana Selcamp

L’Albert i l’Anaïs a qui estic molt agraït per la confiança depositada, necessitaven un lloc web per anunciar el lloguer de la seva autocaravana. Vàrem treballar conjuntament fins a trobar un disseny que els encaixés i els hi agradés.

Son una família molt agradable, us convido a provar la seva autocaravana, quedareu encantats amb el vehicle, ja que es espectacular. I tenen tot un conjunt de packs per viatjar que us cobriran totes les necessitats.

Disseny web a mida

La teva web

Si els meus dissenys t’estan agradant. Si necessites millorar la teva presencia digital. Si vols aprofitar les subvencions actuals. Si vols que el teu lloc web aparegui en aquest web, augmentant lleugerament el teu ranking als motors de cerca.

En definitiva, si necessites algú per dissenyar i gestionar el teu lloc

C.Diagonal, 9 | Les Borges Blanques 25400
610 465 719
informaticaendiagonal@gmail.com

Ir al contenido